Tråkk

Sykkelsamling 5-12 Mai 2018, Mallorca

Hei alle sykkelvenner!

I samarbeid med Cykelklub Danmark inviterer vi til sykkelsamling på Mallorca 5-12 Mai 2018.

Vi var med DK Cykelklub på deres samling og ISC mesterskap i Allcudia, Mallorca sist Høst. Det var en hyggelig og fin opplevelse, med mange lange sykkelturer og et spennende ISC mesterskap, med tempo etappe og fellesstart ritt.

Vi fortsetter samarbeidet i år og planlegger to samlinger. Den første blir nå 5-12 Mai og den andre i midten av Oktober.

Vi har ikke så mye informasjon å komme med foreløpig, men vi skal bo på BQ Beveldere Hotell, Bay of Palma. Link:  http://www.bqhoteles.com/en/Hotels/Mallorca-Palma/BQ-Belvedere-Hotel

Info fra DK Cykelklub FB side: SAS Cykelklub Danmark  https://www.facebook.com/groups/SASCykel/

«Vi vil endnu engang tage til Mallorca og få lidt forårssol på de vinterhvide ben. Vi bor på hotel BQ Belvedere hvor vi har boet før. 
Tilmeldingen er IKKE bindende så hold dig ikke tilbage med at melde dig til hvis dette kunne have din interesse. Hvis du med det samme ved at du ikke vil med må du også meget gerne trykke "deltager ikke".
Der vil være mulighed for alt fra hård heldagstræning til hviledage (strand, pool eller bytur) alt efter ønske.
Søg fri nu og meld dig til - jo flere vi er jo nemmere er det at niveaudele.»

 

Vil du være med; så gir du oss en tilbakemelding, så holder vi kontakt.

Hvis du er sikker på at du skal være med går du inn på vår hjemmeside og registrere deg eller følg denne linken: PÅMELDING

Bindende påmelding!

www,sasskiklubb.no : http://sasskiklubb.no/

Spørsmål rettes til Kent Ryen 91105676 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh

SAS Ski, Jogg &v Tråkk