Tråkk

SAS PROFILTØY 2020

PROFILTØY 2020

SAS Ski, Jogg & Tråkk lansere nytt profiltøy. I denne runden gir vi tilbud om sykkeltøy og en teknisk t-skjorte. Dette kan utvides med andre treningstøy og plagg ved en senere anledning.

Timingen for å lansere dette nå er kanskje ikke den beste, men dette er en prosess som startet i høst, da vi testet ut sykkeltrøya ifm ISC Sykling på Mallorca i Oktober 2019.

Firmaet vi bruker er Bioracer. Et Belgisk firma som har kontorer rundt omkring i Norge. Flere profflag bruker dem, blant annet Norske Uno-X.

Vi har satt opp en Nettbutikk hvor dere gjør bestillingen, betaler og får tøyet hjemsendt. Tar ca 7 uker.

Link: Nettbutikk

Størrelsesguide

Fremgangsmåte:

 1. Registrer deg for å opprette bruker og logge inn.
 2. Under fanen « DESIGNS» ser du eksempel på vårt profildesign. (Det står Herrer, men det gjelder også Damer)
 3. Under fanen « KATEGORIER» velger du type plagg og gjør bestilling. (De vises i et generelt design, men kommer i vårt SAS design)
 4. I undermenyen «COLLECTION» og «ALLE» er det andre plagg som du kan bestille, men disse kommer IKKE i SAS profil.
 5. Nettbutikken er åpen frem til 6 April 2020

Har du spørsmål kontakter du oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Kent Ryen 91105676

Mvh

Styret

SAS Ski, Jogg & Tråkk

ISC/NM Sykkel 2019 5-12.okt-19

Invitasjon til ISC/NM Landeveissykling 5-12.okt. 2019

SAS Tråkk inviterer til ISC/NM i to disipliner på Mallorca fra den 05. okt. til den 12. okt.

 1. Interscand / NM: Intensjonen er å avholde en integrert ISC og NM. Hvordan avhenger av hvor mange deltager vi blir fra hvert land. ISC/NM konkurranser torsdag 10/10 og fredag 11/10. (dersom ikke annet bestemmes av Team Captains)
 1. Disipliner:  2 forskjellige: RUTER
 • Enkeltstart opp til toppen av et lite fjell, dvs. nesten bare oppover. Distansen ca. 10 km. Man starter med 1 minutts mellomrom.
 • Gateløp med fellesstart og distanse på ca. 30-40 km. Med flat start og avsluttes med ca. 20 km oppover, og ingen bakker nedover. Av sikkerhetshensyn vil vi IKKE ha noen nedoverbakker, da vi  IKKE ønsker at noen skal komme til skade.
 1. Sted: Alcudia bukten, dvs. på nord siden av Øya. Det er herfra man har de beste muligheder for å velge ruter som passer til arrangementet.
 1. Hotel: Holiday Garden Village Hotel i Playa Muro fra d. 5 til 12 okt., med kort vei til sykelutleie og  med alt inkl. til €393,75. (ca.Nok 3800)per person i dbl/rom og €463,75 (ca.Nok 4500)i sgl/rom. (turistskatt kommer i tillegg og betales av hver enkelt ved innsjekk, €2,70/døgn) Ekstra døgn fra €57/€67, evt ordne selv.
 1. Sykler: Man tar med sin egen sykkel for egen regning og risiko, eller leier hos f.eks. Max Huerzler http://www.huerzeler.com/en/radsportstationen/alcudia-nord-principes eller alternativt hos: http://dandanellbikerental.com/ og det sørger man selv for.
 1. Transport: Med SAS, enten ID eller Staff.Felles buss transport t/r til hotel. Man kjøper flybillet selv.
 1. Økonomi:  Klubben kan gi opp til maks 2500 Nok. i tilskudd hvis økonomien tillater det.
 1. Påmelding: Bindende og raskt, da hotel bestillingen skal gjøres innen den 1 aug. til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Egenandel: NOK 3800 i dbl eller NOK 4500 i sgl rom innen 1.aug-19. til K.nr: 6223 05 06960

 

PÅMELDING     Påmeldte

 

 

Sykkelsamling 5-12 Mai 2018, Mallorca

Hei alle sykkelvenner!

I samarbeid med Cykelklub Danmark inviterer vi til sykkelsamling på Mallorca 5-12 Mai 2018.

Vi var med DK Cykelklub på deres samling og ISC mesterskap i Allcudia, Mallorca sist Høst. Det var en hyggelig og fin opplevelse, med mange lange sykkelturer og et spennende ISC mesterskap, med tempo etappe og fellesstart ritt.

Vi fortsetter samarbeidet i år og planlegger to samlinger. Den første blir nå 5-12 Mai og den andre i midten av Oktober.

Vi har ikke så mye informasjon å komme med foreløpig, men vi skal bo på BQ Beveldere Hotell, Bay of Palma. Link:  http://www.bqhoteles.com/en/Hotels/Mallorca-Palma/BQ-Belvedere-Hotel

Info fra DK Cykelklub FB side: SAS Cykelklub Danmark  https://www.facebook.com/groups/SASCykel/

«Vi vil endnu engang tage til Mallorca og få lidt forårssol på de vinterhvide ben. Vi bor på hotel BQ Belvedere hvor vi har boet før. 
Tilmeldingen er IKKE bindende så hold dig ikke tilbage med at melde dig til hvis dette kunne have din interesse. Hvis du med det samme ved at du ikke vil med må du også meget gerne trykke "deltager ikke".
Der vil være mulighed for alt fra hård heldagstræning til hviledage (strand, pool eller bytur) alt efter ønske.
Søg fri nu og meld dig til - jo flere vi er jo nemmere er det at niveaudele.»

 

Vil du være med; så gir du oss en tilbakemelding, så holder vi kontakt.

Hvis du er sikker på at du skal være med går du inn på vår hjemmeside og registrere deg eller følg denne linken: PÅMELDING

Bindende påmelding!

www,sasskiklubb.no : http://sasskiklubb.no/

Spørsmål rettes til Kent Ryen 91105676 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh

SAS Ski, Jogg &v Tråkk

 

ISC Sykling 9-15 Oct 2017 Mallorca

 ISC LANDEVEISYKLING 9-15 Okt. 2017, MALLORCA

 

SAS Cykelklub Danmark inviterer til KM og ISC i to discipliner på Mallorca fra den 09. okt. til den 15. okt.

1.Interscand / Klub Mesterskaber: Intentionen er at afholde en integreret ISC og KM. Hvordan og hvorledes afhænger af hvor mange der deltager fra hvert land. 

2.Discipliner: to forskellig; Enkeltstart i bjerg kørsel, dvs. kun opkørsel og ingen nedkørsler. Distancen ca. 10 km. Dvs., at man bliver sendt af sted med et minuts mellemrum.

Linje løb med fælles start og distance på ca. 30-40 km. Med flad start afsluttende med ca. 20 km op kørsel og ingen nedkørsel. Af sikkerheds hensyn vil vi IKKE have nogen nedkørsler, da vi vil IKKE have nogen oversatser og kommer til skade. 

3.Sted: Alcudia bugten, dvs. på nord siden af Øen. Det er herfra de bedste muligheder for at vælge ruter som passer til arrangementet. 

4.Hotel: Holiday Garden Village Hotel i Playa Muro fra d. 9 til 15 okt., tæt på cykel udlejning samt med alt inkl. til 2400 kr. per. Person.  

5.Cykler: Man medbringer sin egen med for egen regning og risiko samt ansvar eller leje hos Max Huerzler http://www.huerzeler.com/en/radsportstationen/alcudia-nord-principes eller alternativ hos: http://dandanellbikerental.com/ og det sørger man selv for.

6. Transport:  Med SAS enten ID eller Staff   SK585 ned og hjem SK586 og felles buss  t/r hotel (Billett ordner man selv)

7. Økonomi: Klubben kan give op til max 2500 kr i tilskud hvis økonomien kan bære det.

8. Tilmelding: Hurtig da hotel bestillingen skal gjøres inden d. 15 aug til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PÅMELDINGSFRIST 15 AUG og spørsmål rettes til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PÅMELDING

Deltakere

BLI MED TIL MALLORCA OG BIRKEN SYKKELCAMP

BLI MED TIL MALLORCA OG BIRKEN SYKKELCAMP

22-29 April 2017

 

Har du lyst til å være med på en uke med morsom, lærerik og utfordrende sykling sammen med likesinnede? Start sykkelsesongen med noen fine dager på sykkelsetet i sol og varme på flotte Mallorca. Sykkelturene er varierte, og blir ledet av Rune Høydahl og Lars Ragnar Manengen fra Birken i tillegg til vår egen Trond Dalsheim fra SAS Sykkelklubb

Vi har fått en rabatert pris på 9950,- for én uke og inkluderer følgende:

 • Fly Oslo-Palma t/r
 • 7 overnattinger i dobbeltrom på 
  Leilighetshotell Valentin Playa de Muro
 • Halvpensjon - frokost og middag på hotellet alle dager
 • Transport flyplass-hotell t/r
 • Sykkeltrøye
 • Sykkelguider
 • Turer og seminarer iht. program.

TILLEGG:

 • Enkeltrom kr 2000,-
 • Lunsj
 • Leiesykkel fra kr 995,- (tilpasset etter mål)
 • Sykkelfrakt på flyet kr 700,- t/r

For ytterligere informasjon om hotell, turen og program: http://maxpulse.no/turer/sportsturer/birken-sykkelcamp/

Vi ønsker en rask tilbakemelding om du ønsker å være med. Send en e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring Kent Ryen 91105676

Mvh

SAS Sykkel Klubb

 

NORDISK SAMMARBEIDSMØTE

NORDISK SAMMARBEIDSMØTE:

Referat fra Nordisk sammarbeidsmøte 6.september i Klubbhuset i København.