Styre 2019

Stilling:

Grupper:

Navn:

 

Avd:

Formann:

 

Frode

Husnes

OSLTM

Kasserer:

 

Kent

Ryen

OSLOA

Ledere:

Ski:

Jo Erik

Vollaug

OSLTM

 

Styremedlem:

Johan Ratøyen

Lund

OSLTM

 

Jogg:

Viktor

Nagy

OSLMM

 

Tråkk:

Jan Terje

Håkonsen

OSLTF

 

Kontaktinfo:     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

                          Facebook: SAS Skiklubb

 

 

Styre 2018

Formann:    Frode Husnes OSLTM    Mob.951 48 294

Kasserer:    Kent Ryen OSLOA           

Ledere grupper:

 -Ski:  

  Jan Terje Håkonsen OSLTF

  Jo Erik Vollaug OSLTM

  Erik Lund Berthelsen SVGOK

-Jogg:

  Viktor Nagy OSLMM

-Tråkk: 

  Nn...

Kontaktinfo: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Ski, Jogg & Tråkk

Ski, Jogg & Tråkk  

Kjære medlemmer!

Etter mange år med lang og tro tjeneste har noen av oss i styret, over de siste 4-5 årene, ytret ønske om å fratre sine verv for å prioritere mer tid med familien. Dette er vell unt og vell fortjen etter å ha bidratt i klubbens drift i 15-20 år.

Vi sender «ballen» videre til dere med en henstilling om at noen finner det interessant og menings fult å engasjere seg i klubbens drift.

De i det sittende styret som blir med videre har sin interesse og hoved fokus på skigruppen. Det vi sårt trenger er noen dedikerte og engasjerte personer som brenner for løping og sykling, Vi vet det er mange aktive der ute og det er stor aktivitet i små og store grupperinger rundt om på stasjonene våre. Det vi ønsker er noen som trekker i trådene og samler disse til noen felles sosiale events  med innlagt konkurranser 2-3 ganger i året. Vårt primære mål er å stille med deltakere i ISC, ASCA, WARR og Klubbmesterskap etc. Utover dette har dere frie tøyler til å tilrettelegg for det dere selv ønsker. Tenker da på felles treningsdager, karusell løp og til å stille lag i div stafetter eller andre løp/ritt. 2 personer som deler på ansvaret for hver av gruppene vill være ideelt. Dere vil ikke være alene om jobbingen, vi er «all in it together».

 Er du interessert, tenker på saken eller har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Styret

v/Kent Ryen

møb:91105676

e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.