Ski

SKARVERENNET -

”Vårens vakreste eventyr”

Renndag 18 April 2020

Skarverennet ble første gang arrangert i 1974, er et turlangrenn med start på Finse/Haugastøl og innkomst på Ustaoset. Den går langs Hallingskarvet i en fantastisk natur. Du kan velge 25 km lang løype fra Haugastøl, 37 km lange løypa fra Finse eller du kan bare være turist og heie på de andre og være med på fest og moro.

Vi, SAS Ski Klubb har vært tilstede og vært med på Skarverennet hvert år siden det startet i 1974. Vi leier en hytte med plass til 8-10 personer. Hytta er leid fra Onsdag -Søndag. Du velger selv når du vil komme opp.  Prisen er ca 1250,- om du er der 1 dag eller 5 dager. Mat tar du med selv. Fredag er det en felles tradisjonell pasta middag og på Lørdag sitter vi ute og griller etter løpet.

Om du ønsker å delta på rennet eller ikke er opp til deg. Du må selv skaffe startnummer på www.skarverennet.no eller det selges mange start nummere på www.finn.no

Påmelding til hytta via vår hjemmeside www.sasskiklubb.no og innbetaling 1250,- til konto: 6223.05.06960

Spørsmål rettes til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe Kent Ryen 9110567.

PÅMELDING

DELTAKERE